Злобата и омразата ще ни погубят. Това предупреди другарите си

...
Злобата и омразата ще ни погубят. Това предупреди другарите си
Коментари Харесай

Паргов: Където е съгласието, там е победата

Злобата и омразата ще ни погубят. Това предизвести другарите си водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов от трибуната по време на пленума на Националния съвет на социалистическата партия в неделя. Той беше безапелационен, че в случай че този развой на завист и ненавист се задълбочи, ще убие 128-годишната партия. Според него единствената рецепта за отбиване на общата заплаха е единодушието.

" От нас струи завист и ненавист и това доста ме тормози, сподели той. - Омраза и завист по хоризонтала, по вертикала, отляво, отдясно, от горната страна, изпод. Злоба и ненавист на всички места. Ние си приказваме с ненавист един към различен. Това е големият проблем! Не е проблем, че има рецензия на сериозната сдържаност. Подходът, това, което демонстрираме в връзката между тях като приятели, е проблем. И на това се основава бъдещето ни. Онова, което ни следва в идващите години. Не приказвам за идните 6 месеца, тъй като моят небосвод не е цикълът доклад и избори. Трябва да мислим в малко по-далечна вероятност ".

Калоян Паргов беше безапелационен, че термините от Ленинските съботници като " чистки ", " почистване " и " пречистване " са крайни и не подхождат на реториката на Българска социалистическа партия. " Гневът ражда ненавист, а единодушието се храни с обич, съобщи водачът на Българска социалистическа партия - София. - Мога да продължа с една латинска поговорка, която гласи: " Където е единодушието, там е успеха ". Това е в основата на пътя, който ни следва да извървим дружно. Но на първо време би трябвало да си отговорим на три въпроса - какво да вършим, по какъв начин и с кого. Последният въпрос е за съдружниците ни ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР