Злият Чарлз Сохрай извърши най-малко 20 убийства по пътя на

...
Злият Чарлз Сохрай извърши най-малко 20 убийства по пътя на
Коментари Харесай

Вътре в усуканите престъпления на истинската змия Чарлз Собхрай и къде сега е неговата убийствена банда

Злият Чарлз Сохрай извърши минимум 20 убийства по пътя на хипитата в Азия през 70-те години на предишния век и шокира света с закононарушения, прекомерно безчувствени за схващане.

Известен като The Serpent, мнозина ще са научили за царуването на терора на Sohbhraj посредством едноименния сериал от 2021 година на BBC One, само че има доста обрати, които феновете евентуално няма да знаят за същинската история зад драма.

Сега нов документален филм на Channel 4, озаглавен The Real Serpent: Investigating a Serial Killer, се задълбочава в това по какъв начин измамникът Sobhraj упоява, ограбва и кла туристи, пътуващи през Тайланд, Индия и Непал, мамейки ги с сексапил, който криеше мрачно сърце.

Тези нови документални филми наблюдават освобождението на Sohbhraj от непалски затвор през 2022 година след съвсем 20 години зад решетките, с фрагменти, показващи по какъв начин в този момент 79-годишният мъж се разхожда свободно из Лондон, спирайки, с цел да направи фотоси на Биг Бен. Коментирайки хлъзгавата си дарба да заобикаля залавянето,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР