Злите езици винаги са смятали, че фолкпевицата Галена е сред

...
Злите езици винаги са смятали, че фолкпевицата Галена е сред
Коментари Харесай

Галена Призна Защо Галин Си Е Събрал Багажа И Е Напуснал Дома Им

Злите езици постоянно са считали, че фолкпевицата Галена е измежду дребното звезди от фолк род, които имат постоянни фамилии. Истината обаче, не всеки път е такава, каквато наподобява на пръв взор. Смядовката призна, че двамата с предприемача Галин са имали тежък интервал и даже са били на косъм от разлъка.

Драматичните моменти настъпили няколко години след раждането на първото им дете Стефан през 2009 година Галин и Галена били двойка към този момент седем години, имали си и детенце, всеки от двамата се радвал на сполучлива кариера, до момента в който в един миг усетили, че връзките им не вървят.

Страстната им и прочувствена връзка се била трансформирала в цялостна рутина и еднообразие. Още по-лошото било, че в този миг почнали да се вглеждат повече в минусите на другия и да се нервират от най-малкото.

„ Не е заставал трети човек посред ни, просто рутината ни умъртви. Онази първата тръпка, която изпитвахме между тях с Галин, от дълго време изчезна “, споделя фолк певицата, цитира „ Галерия “. За прочут интервал фолкпевицата Галена даже спряла да се прибира толкоз постоянно в фамилния дом във Велико Търново и преспивала в софийското си жилище, купено от мъжа й.

Решението било общо – и двамата считали, че е по-добре за малко да не се виждат, с цел да могат да премислят връзките си и да преценяват какво да вършат. Огромна роля тогава изиграл Стефчо. И Галин, и Галена не желали детето им да има разведени родители и след голям брой диалози и мъчително откровения решили да си дадат втори късмет.

„ Прекрасният ни наследник Стефчо съумя да ни сплоти, да ни сплоти и да ни направи по-силни от всеки път. Преодоляхме сериозната обстановка и през днешния ден сме доста щастливи “, гордо споделя Галена, която през днешния ден е безапелационна, че точно Галин е мъжът на живота й. През 2016 година им се ражда второ момченце – Александър, като фамилията мисли и за трето дете, което се надяват да бъде момиченце.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР