Зле скалъпен компромат се оказаха разпространените 30-секундни изрязани кадри, от

...
Зле скалъпен компромат се оказаха разпространените 30-секундни изрязани кадри, от
Коментари Харесай

Не, Глиги не иска евтаназия за деца. Видео доказа, че това е компромат -

Зле скърпен компромат се оказаха публикуваните 30-секундни изрязани фрагменти, от които изглеждаше, че Иван Калчев - Глиги желае евтаназия за деца.

Днес беше оповестено цялото 19-минутно видео, в което се вижда, че тезата му е тъкмо противоположната.



Записът е от клуб по диспути на " Българското либертарианско общество ", извършен на 15 февруари 2017 година, в който задачата е участниците да докарат до парадокс една теза, с цел да покажат, че крайностите са неприемливи.

Темата, която се пада на Глиги (както я формулира той) е " Има ли права природата ", водещият на събитието Стоян Панчев формулира тематиката като " На кого да дадем права? ".

" Аз разбирам, че това ще докара до скандал и с вярата в действителност да докара до скандал, давам думата на Глиги ", споделя Панчев.

Точните дума нас Иван Калчев са:

3:28 - Сега ще се опитам да защитя едни ултра, мега, хипер, радикално-либерални тези, в които обаче не очаквайте, че аз имам вяра . Не очаквайте, че бих починал за тях, нито, че няма проблем, в който да защитя противоположната теза.

В последвалото десетминутно упражнение Глиги първо довежда до парадокс тезата, че природата има права с въпроса " Могат ли лисицата и вълкът да се явят в съда да се пазят ", а по-късно довежда до парадокс и другата теза - че права се получават, единствено когато човек се осъзнае като човек.

Това става в играта на въпроси, които стартират на 14:45 от началото на записа.

Въпросът от залата е: Кога ембрионът става човек?

И точно в този подтекст на докарване до парадокс на ултралибералната теза е и отговорът на Глиги:

- Когато може да отговоти на въпроса " Ти какво си? ". Между 3 и 5 година И ето Ви в този момент ултралибералната теза: Дотогава пазя, правото на родителите на евтаназия. Т.е. - в случай че ти се роди изверг, да можеш да го убиеш.

- Това ще го изтрием - включва се водещият Стоян Панчев.


- Имаше дисклеймър - реагира Глиги. Не бих умрал за тази теза - категорично прецизира той. 

Играта на довеждане на парадокс продължава и със идващия въпрос, който е:

- При състояние, че дамата е гостоприемник, за какво въобще плодът има каквито и да е права?

- Няма, дава отговор Глиги, само че защото е без микрофон, водещият Стоян Панчев дообяснява:
- Значи въпросът е за какво като дамата е гостоприемник, плодът има права. Неговата теза като ултралиберална е - няма права.

Играта на довеждане до парадокс продължава и със идващите въпроси, които са за търговията с деца, за продажбата на органи на деца и по този начин нататък. 

Коментар на редакцията

Компроматът постоянно се обръща против основателя му. В случая против политическите съперници на Иван Калчев-Глиги (кандидат за депутат от Демократична България в 23 МИР и в 24 МИР в София). Те инсталираха видео, с което да изкарат Глиги подържник на крайни тези. Много комфортно - той води война в Украйна, ей по този начин, тъй като си е краен, а те си мишкуват тук и даже военна помощ не посмяха да гласоподават, само че не тъй като са страахливи, за тъй като, видите ли, били рационални.

А в действителност е тъкмо противоположното - пред едно общество на хора с крайни тези - либертарианците, Глиги изяснява по какъв начин всяка последна теза е неприемлива. И дава този образец с евтаназията, тъкмо, с цел да покаже какъв брой рискови и неприемливи са крайностите.

Дали хората, които изрязаха и инсталираха вчерашния 30-секунден компромат са толкоз тъпи, че не могат да разграничат едното от другото? Без да съм податлив да недооценявам човешката нелепост, по-скоро си мисля, че надали. Направили са го със ясното схващане, че вършат компромат, както преди 2 година използваха предадените в Министерство на вътрешните работи като доказателство за тормоз фрагменти с приятелката на Борислав Игнатов за оръжие в предизборната битка. 

Споделете същинското видео. Цялото. Покажете го на роднините си, на приятелите си. Нека те преценяват желае ли Глиги евтаназия за деца или тъкмо противоположното - потвърждава, че крайни тези водят до подобен парадокс. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР