Златото се използва за направата на бижута от хилядолетия. Всъщност

...
Златото се използва за направата на бижута от хилядолетия. Всъщност
Коментари Харесай

Голямото завръщане на златото

Златото се употребява за изработката на бижута от хилядолетия. Всъщност над 40 % от златото в света се е образувало преди три милиарда години, което дава нова вероятност на обичаните ни декорации. Има доста аргументи точно това да е най-предпочитания доблестен метал.
 Перли, перлените бижута и за какво това е наклонността в аксесоарите за 2023 година
Бижуто, което всички ще носят през 2023 година

Можем да го носим в доста разновидности

" То има дълъг живот, не потъмнява, а топлите му оттенъци притеглят хората и ги карат да го изберат пред други метали ", споделя дизайнерката Бенедета Дубини пред Net-a-Porter.

В последните години се следи и завръщането на жълтото злато, което дълго време беше загърбено за сметка на бялото и розовото. Дали това се дължи на желанието на хората за повече цвят, поради това, че то се съчетава добре с разнообразни камъни или пък се дължи на обстоятелството, че жълтото злато отива на всички?

Според множеството дизайнери разделянето на бяло или жълто злато към този момент е демоде. Това демонстрира и все по-голямата известност на бижута, които съчетават и двата цвята метал. " Открили сме, че клиентите със светла кожа и розов подтон избират розово злато, които при тях стои златисто ", споделят от марката за бижута Azlee.

При хората с по-тъмна кожа то губи чара си и прекомерно розовее - за тях се предлага жълтото. Всъщност жълтото злато е уместно за всички. Ако сме по-бледи, по този начин прибавяме цвят. Ако пък към този момент сме със загоряла от слънцето кожа, нищо не стои по-секси от златисти бижута.

Последно предписание от дизайнерите е да помислим и какъв е дрешникът ни като цяло. Ако носим най-вече светли облекла, бялото злато би се " изгубило " и по-добре да предпочетем розово, или жълто. Тъмните облекла пък карат всеки от трите типа да изпъкне.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР