Златото отдавна е търсено от инвеститорите поради присъщата му стойност,

...
Златото отдавна е търсено от инвеститорите поради присъщата му стойност,
Коментари Харесай

Цените на златото растат: Къде да закупите златни кюлчета от 1 унция сега

Златото от дълго време е търсено от вложителите заради присъщата му стойност, лимитираното предложение и множеството преимущества, които предлага. Но с непрекъснатата инфлация и високите равнища, които в този момент оказват въздействие върху стопанската система, златото стана още по-примамливо за вложителите, изключително тези, които са фокусирани върху отбраната на своите портфейли.

Това повишаване на интереса оказа огромно въздействие върху ценовите трендове в последно време. С от ден на ден вложители, стичащи се към благородния метал, цената на златото доближи няколко нови стадия през последните седмици, започвайки с нов връх от 2160 $ за унция при започване на март - по отношение на малко над 1990 $ за унция в средата на февруари. И от този момент цената на златото продължава възходящата си наклонност и в този момент се движи малко под 2400 $ за унция.

Като се имат поради днешните стопански условия, е евентуално повишението на търсенето на злато да продължи, най-малко в кратковременен проект. Така че може да е интелигентен миг да ку...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР