„Златомир Иванов – Баретата е бил информиран от висок източник

...
„Златомир Иванов – Баретата е бил информиран от висок източник
Коментари Харесай

Баретата знаел за акцията на МВР след отвличането на Златков

„ Златомир Иванов – Баретата е бил осведомен от висок източник в Министерство на вътрешните работи за подготвяните от тях дейности по отношение на отвличането на Адриан Златков”, сподели журналистът Катя Илиева, която е работила и в ГДБОП в продължение на седем години.

„ В шест часа сутринта той е бил подготвен, с багаж и юрист, отворил е вратата, споделил е „ добър ден” на служителите на реда. Твърди се, че той е знаел тъкмо какъв брой адреса би трябвало да бъдат проверени”, добави още Илиева в ефира на bTV.

Според нея делото против четиримата души, арестувани по отношение на отвличането на Адриан Златков, няма да продължи дълго.

„ Това, което се разбра в правосъдната зала е, че са събрани косвени доказателства. Някои специалисти споделят, че не са прави по този начин, изключително що се касае до тежко закононарушение като отвличането”, добавя Илиева.

Тя напомни следствието против бандата на „ Наглите”, когато първо са събрани директните доказателства и чак тогава са осъществени арестите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР