Златоград. За втори път Община Златоград е отличена от Синдиката

...
Златоград. За втори път Община Златоград е отличена от Синдиката
Коментари Харесай

Смолян: Кметът на Златоград Мирослав Янчев получи приз „Най-добър социален партньор – кмет” от Синдиката на българските учители

Златоград. За повторно Община Златоград е отличена от Синдиката на българските учители, тази година в категорията за „ Най-добър обществен сътрудник – кмет ”. Това оповестиха от Община Златоград . Церемонията по награждаването се състоя в София, по време на заключителния стадий на националните състезания на Синдиката на българските учители, на 14 декември.
От област Смолян наградени бяха Здравка Ефремова – ръководител на ОбКС на СБУ - Златоград, в категория „ Синдикалист на годината ”. Лиляна Балийска – шеф на ОУ „ Св. св. Кирил и Методий ” - село Смилян, Община Смолян бе отличена в категория „ Най-добър обществен сътрудник – шеф ”. Кметът на Община Златоград Мирослав Янчев взе наградата за „ Най-добър обществен сътрудник – кмет ”. Отличията бяха връчени от министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, проф. доктор Янка Такева – ръководител на СБУ и Пламен Димитров – президент на КНСБ.
Кметът Янчев изрече своите благодарности за полученото отличие и уточни, че в дейностите си локалната власт в Община Златоград постоянно е била водена от това, да бъде основана съвременна среда за обучение, образование, работа и спорт за жителите ѝ, с което се способства за отличните резултати, които реализират децата. Образованието е най-важната стъпка към персоналния триумф и развиването на родното място.
Община Златоград осъществя голям брой планове във всички образователни заведения на територията на общината, с което се укрепи общественото съдействие сред институциите.
Мирослав Янчев пожела на всички просветни деятели да отстояват концепциите си, да предизвикват позитивното в младото потомство, да съхраняват традициите и утвърждават родолюбието.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР