Златоград. За поредна година плувният басейн в Златоград бе домакин

...
Златоград. За поредна година плувният басейн в Златоград бе домакин
Коментари Харесай

Смолян: В Златоград се проведе пролетен турнир по плуване

Златоград. За поредна година плувният басейн в Златоград бе хазаин на съревнование по плуване, в което се включиха над 90 състезатели от Златоград, Смолян, Кърджали, Неделино, Мадан и Старцево. Това оповестиха от Община Златоград . Организатори на мероприятието бяха плувният клуб на Златоград и Община Златоград, а премиите бяха обезпечени от производители на спортна екипировка. На надпреварата участва Кметът на Община Златоград – Мирослав Янчев, който откри конкуренцията и поздрави децата, като пожела триумф на всички участници. Мероприятие като това, е тласък за локалната власт да продължи да влага в плувния басейн, с цел да може децата и подрастващите да водят здравословен метод на живот посредством спорт.
В продължение на няколко часа плувците се състезаваха в разнообразни дисциплини и щафети, като демонстрираха отлични резултати и достижения. За атмосферата в плувния басейн се погрижиха и многото фенове, които не стопираха да поддържат любимците си от самото начало.
Всички участници получиха грамоти за присъединяване и плувни шапки, а спечелилите и техните подгласници, с изключение на медали, бяха наградени с раници, кърпи и плувни очила.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР