Златоград. Средно училище Антим I – град Златоград изпрати своя

...
Златоград. Средно училище Антим I – град Златоград изпрати своя
Коментари Харесай

Смолян: Средно училище „Антим I” – Златоград изпрати 60 зрелостници

Златоград. Средно учебно заведение „ Антим I ” – град Златоград изпрати своя юбилеен 60-и випуск. Това оповестиха от Община Златоград . В двора на учебното заведение се събраха възпитаници, родители, близки и другари на зрелостниците. С доста страсти и безредици младежите се разделиха с учебното заведение и учителите си. Гости на тържеството бяха кметът на Златоград-Мирослав Янчев, Председателят на Общински съвет Златоград – Емилия Кръстева, зам.-кметът – Елмира Угорлиева-Пехливанова, представители на общинска администрация, образователни заведения и локални медии.
Директорът на учебното заведение – Жечка Хаджийска, изрече признателност към локалната власт и родителите за ползотворното съдействие и поддръжката, която са оказвали през годините на учебното заведение. Отправи пожелания за сполучлива реализация на зрелостниците и изрази увереност, че в СУ „ Антим I ” са получили добър старт за бъдещето си.
С поздрави към зрелостниците се обърна и кметът на Община Златоград Мирослав Янчев, който им пожела да не не помнят родния си край, реализирайки своите стремежи, да вървят напред и да потвърждават, че младежите от Златоград могат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР