Златоград. На тези избори ние показваме какво реално сме направили.

...
Златоград. На тези избори ние показваме какво реално сме направили.
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Марин Захариев в Златоград: Не се съмнявам в победата на 26 май на изборите

Златоград. На тези избори ние демонстрираме какво действително сме създали. Точно на делата считам, че би трябвало да се залага, когато очакваш победа. И аз не се колебая в успеха, която следва на 26 май. Това съобщи в Златоград претендентът за член на Европейския парламент Марин Захариев, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Той организира среща с поданици на общината дружно с ръководителя на Парламентарната група на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова, с Недялко Славов – регионален шеф и общински началник на ГЕРБ в Златоград, и с кмета на Общината Мирослав Янчев.
Според Захариев две са основните думи от изявлението на Манфред Вебер на огромното събитие на ГЕРБ в сцена „ Армеец “ – почитание и взаимност.
„ Смятам, че той даде доста мощен знак за уважението, което е завоювало държавното управление с министър председател Бойко Борисов, представителите на ГЕРБ в Народното събрание и в Европейския парламент. Да си част от най-голямото семейство, от най-хубавите, от спечелилите е доста значимо. И аз съм сигурен, че след изборите ще сме с доста по-голяма тежест и като евродепутати, и като държавно управление, в случай че сме спечелили и сме стимулирали повече хора да гласоподават “, уточни претендентът за евродепутат.
По думите му обединението на ГЕРБ със Съюз на демократичните сили се възприема доста добре, тъй като те носят достоверната сила от началото на демокрацията.
„ Златоград е страховит образец, че европейската взаимност и положителното ръководство сътвориха тази прелестна среда за живеене. Виждате площада, парка, спортните уреди, санираните здания, улиците, променените села и всеки ще си даде сметка за смисъла на европейската взаимност “, акцентира Марин Захариев.
Според доктор Дариткова Златоград е по-различна от останалите общини с позитивната сила, желанието да се твори положително, което сплотява жителите ѝ.
По думите ѝ с европейската взаимност променяме виталната си среда, само че и съзнанието ни би трябвало да се промени. „ Демокрацията нищо не ни е лишила. Това, което тя ни дава, е отговорността да вземем в ръце своето бъдеще и да го дефинираме сами. А това става точно посредством дейното ни присъединяване на избори “, уточни ръководителят на групата на ГЕРБ в Народно събрание.
Целта съгласно доктор Дариткова е да запазим стабилността. „ Виждате, че два месеца народни представители от Българска социалистическа партия, определени с доверието на хората, не вървят на работа. Неизвестно къде са се изпокрили. Голяма част от тях не ги виждам интензивно да вземат участие и в акцията. Разпространяват единствено подправени вести и се стараят с подривни действия да смъкват законно определеното държавно управление. Такова неуважение на закона, конституцията и правовата страна не съм виждала у никоя друга партия до момента “, акцентира тя.
Според Недялко Славов идният избор не е просто избор на 17-те ни представители, които да изпратим в Екологичен потенциал, те са самобитен избор на доверие. „ Разчитам Златоград да е една от общините с най-висока поддръжка за ГЕРБ в страната. И повярвайте, тези резултати ни дават силата да желаеме по-голямо внимание към нашата общината “, уточни Славов. Той добави, че разчита на доста висока изборна интензивност.
Кметът Мирослав Янчев попита дали някой преди години си е представял, че Златоград ще бъде трансфорат в това райско кътче, което е в този момент – почтено за горделивост и в България, и в Европа.
„ Това нямаше да е допустимо без европейските средства. През последните няколко дни разбрах, че не всички намират връзка сред себе си и Европейския съюз. А той има принос за всеки от нас поотделно. Ще каже някой: " Аз не съм взел пари от Европейски Съюз ", само че инсталациите към сметището в Мадан, които ще се изградят за към 9 млн. лева - това е план с европейско финансиране и всеки от нас е заинтригуван да се осъществя, с цел да не плащаме толкоз скъпи такси. Освен това ще се погрижим по-добре за околната среда. Санираме здания към този момент трета година с помощта на европейските средства. Стигнахме до съвсем 500 семейства, в този момент следва саниране за още 500. Това са единствено два образеца за метода, по който Европейски Съюз въздейства върху нас, а образците са доста “, акцентира кметът и прикани на 26 май да гласуваме.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР