Златното момиче на българския спорт Невяна Владинова покори още един

...
Златното момиче на българския спорт Невяна Владинова покори още един
Коментари Харесай

Златната Невяна покори Дубай

Златното момиче на българския спорт Невяна Владинова покори още един връх. Този път не на килима за художествена гимнастика обаче, научи HotArena.

Тя се качи на най-високата постройка в света „ Бурж Халифа ” в Дубай, която е с височина от цели 828 метра и е най-високата кула строена в миналото.

Построяването на комплекса лишава шест години, а Невяна самоуверено се качи до най-високата точка, която е предопределена за туристи. И се разноски по стъкления под, който не е за хора със слаби сърца.

Гимнастичката стигна до там с най-бързия асансьор в света–движи се с шеметните 18м/с. Цената за качване до върха е 35 $ на човек, а гледката е неповторима, написа „ България през днешния ден ”.

Посещението на Невяна не е единствено за наслаждение. Тя завоюва шампионата DuGYM CUP. Владинова стана шампионка в многобоя и завоюва всичките 4 финала на обособените уреди. Това е едно от най-големите събития в Близкия изток, на което вземат участие 450 гимнастички от 60 тима и 18 страни.

Плевенчанката сграбчи наградата кралица на хубостта преди дни, а в дните преди надпреварата, чаровницата прегледа и най-красивите места в емирството.

Компания й правеше още и Симона Пейчева, чието пътешестване до Дубай също бе служебно. Тя взе присъединяване в мастер клас дружно с всички международни шампионки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР