Златният физик и вдъхновител Теодосий Теодосиев - Тео пристигна в

...
Златният физик и вдъхновител Теодосий Теодосиев - Тео пристигна в
Коментари Харесай

Физикът Теодосий Теодосиев обучава и преподаватели

" Златният " физик и подстрекател Теодосий Теодосиев - Тео дойде в Бургас, с цел да организира обучителен курс на преподавателите по физика в морския град. Семинарът се организира в ПГЕЕ " Константин Фотинов ", оповестява " Булфото ".

Теодосиев е в Бургас по покана на кмета на града Димитър Николов, а тематиката на занятието: " Провеждане на наблюдения, опити и проучвания в часовете по физика и астрономия. Принципи на приложения в електротехниката ".

Програмата е ориентирана е към повишение нивото на педагогическата подготовка във връзка с съответно използване и интегрирани на нови способи и подходи в образованието по осъществяване на наблюдения, опити и проучвания в часовете по физика и астрономия.

Обучението се образува на пробна основа и е обвързвано с разбирането и използването на главните физични закономерности в акустиката, електростатиката, електромагнитните и вълновите феномени.

Практическите занятия включват създаване на умения за разчитане и сформиране на постояннотокови вериги за премерване на физични величини и инспекция на закономерности.

Програмата е създадена въз основата на дългогодишния методически и учредителен опит на учителя Тео, а присъединяване в нея ще вземат всички 25 учители по физика в Бургас в прогимназиален и гимназиален стадий.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР