Златните момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика, заедно с

...
Златните момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика, заедно с
Коментари Харесай

Мая Манолова и златните момичета откриват социална кухня в двора на храм

Златните девойки от националния отбор по художествена гимнастика, дружно с омбудсмана Мая Манолова ще открият в понеделник в двора на църквата „ Св. Св. Кирил и Методий “ обществена кухня „ Не хаби – подари “. 
 Паргов: Обсъждаме и Мая Манолова за кандидат-кмет на София  Българска социалистическа партия номинира ли Мая Манолова за кмет на София или опита да я прецака  Мая Манолова сподели килията на Иванчева (снимки)
Кампанията, подкрепена от БЧК, се провежда с благословението на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит по самодейност на омбудсмана Мая Манолова и със съдействието на църковното настоятелство при храм „ Св. Св. Кирил и Методий “ на Женския пазар.

Инициативата ще се осъществя в особено построено за задачата уютно пространство в двора на храма. Менюто ще бъде съобразено напълно с постите на БПЦ и ще включва чорба, самун, кофичка кисело мляко или плод. Храната ще се подготвя всеки ден с артикули, дарени от огромните търговски вериги – Кауфланд, Лидл, Билла, ТМаркет, като и от Асоциацията на месопреработвателите в България, Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите, компания Лактима Балкан и други, а Пластик София ще дават съдове за еднократна приложимост.

Заедно с госпожа Мая Манолова и изящните гимнастички от националния ни отбор, които с изключение на златни медали, имат и „ златни “ сърца, в раздаването на първите порции чорба ще се включи и министърът на земеделието храните и горите Румен Порожанов, чието ведомство е измежду главните сътрудници на акцията. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР