Златните гласове на поп-фолка у нас - Гюнай Шен и

...
Златните гласове на поп-фолка у нас - Гюнай Шен и
Коментари Харесай

Дуетното парче на Гюнай Шен и Тони Стораро с премиера в ефира на KING MUSIC

Златните гласове на поп-фолка у нас - Гюнай Шен и Тони Стораро записаха първата си дуетна ария със заглавие „ 24 часа”. Парчето е продуцирано от музикалната компания KING MUSIC и се чака да се трансформира в най-горещия шлагер на лятото. Музиката е на Brothers Stoyanovi, текстът на Мариета Ангелова, а аранжиментът дело на Теодор Ташев. Клипът на „ 24 часа” е сниман в Пловдив и до дни ще се завърти в ефира на най-новата музикална телевизия на България KING TV.

Тя е част от портфолиото на музикална компания KING MUSIC, която започва активността си при започване на 202Ог. В каталога й попадат имената на едни от най-талантливите реализатори и музиканти в поп-фолка у нас като Бамзе, Гюнай Шен, ослепителната Стефани, Клавдия, Сали Ока и други

Макар че започва активността си преди два месеца KING MUSIC към този момент може да се похвали с първите триумфи на своите реализатори зад граница.

На 14 февруари, в деня на влюбените Свети Валентин, Бамзе, Гюнай Шен и Стефани нападнаха едни от най-престижните подиуми на Ротердам и Брюксел, където зарадваха своите почитатели с невероятни стратегии.

На 20 февруари пък стартира да излъчва KING TV. Зад създаването и поддръжката на малкия екран стои екип от експерти, чиято задача е да обезпечи на феновете най-хубавото от творчеството на изпълнителите от каталога на KING TV, оркестри и сътрудници.

В средата на януари фолк дивата Стефани чества рождения си ден в компанията на своите сътрудници от KING MUSIC и показа, че вижда в това добър знак за началото на новия музикален план.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР