Златни пясъци АД са сезирали органите на Прокуратурата на Република

...
Златни пясъци АД са сезирали органите на Прокуратурата на Република
Коментари Харесай

Златни пясъци АД: Сезирахме Прокуратурата във връзка действията на кмета на Варна

" Златни пясъци " АД са сезирали органите на Прокуратурата на Република България и Европейската прокуратура във връзка дейности на кмета на Варна, оповестяват от там за Moreto.net

" На обществеността е известно, че в интерес на " Златни пясъци " АД са постановени и са влезнали в действие правосъдни решения, които задължават администрацията на Община Варна да издаде желаните от нас позволения за слагане на преместваеми обекти за търговия на територията на к.к. " Златни пясъци " по утвърдени от министъра на туризма схеми, според член 13, алинея 3 от Закона за устройство на Черноморското крайбрежие. Съдебните решения не подлежат на проверка нито от кмета, нито от който и да било различен орган на Общината. Срокът за осъществяване на решенията на съда изтече ", разяснява сдружението.

И прибавя, че от изказване в брифинг на кмета Иван Портних е станало ясно, че той персонално е забранил на основния проектант на общината издаване на позволения за слагане на преместваеми обекти в едноименния курорт.

Според думите им изказването и държанието на кмета на Варна Иван Портних, съставляват умишлено проявление на законите на Република България, без терзание от санкционните им разпореждания.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР