Златни накити, скрити в червени чушки. Кокаин в бутилки вино

...
Златни накити, скрити в червени чушки. Кокаин в бутилки вино
Коментари Харесай

Вижте какви са куриозните тайници на контрабандистите

Златни украшения, скрити в червени чушки. Кокаин в бутилки вино и марихуана – в коледни картички. Това са единствено част от куриозните случаи на контрабанда, хваната от митничарите.

В складовете на митниците човек може да се натъкнете на всевъзможни контрабандни неща. Като да вземем за пример скейтборд, платове, кашони с детски обувки, които се складират, до момента в който приключат административните производства против хората, които са се пробвали да ги внесат без да ги заявяват.

Най-изобретателните контрабандисти в действителност са наркотрафикантите.

В бутилка вино е открит разперен кокаин.

Статуя на клошарче пък, която е много тежка, е направена напълно от кокаин. За да се добие кокаинът още веднъж, статуетката би трябвало да се раздроби и да се натопи в ацетон.

По Коледа на летището постоянно намират писма и картички с... изненада. В картички от фрау Меркел и господин Путин за получатели в София са открити сред 3 и 10 грама марихуана – пликчетата с трева са залепени върху картичките.

Намира се и кокаин, пропит в писма или в шевовете на дънки. Това са измежду най-трудните за улавяне колета.

Сред странните находки е препариран лъв, който извънредно изплашил митничарите на Капитан Андреево, тъй като помислили, че е жив. Също червени чушки, цялостни със злато.

Всички артикули в складовете ще бъдат унищожени, откакто нарушителите бъдат глобени или наказани.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР