Златни монети в лифта, снежни игри и концерт на Гери

...
Златни монети в лифта, снежни игри и концерт на Гери
Коментари Харесай

Софиянец спечели Audi A3 в играта „Ловци на съкровища” в Банско

Златни монети в лифта, снежни игри и концерт на Гери Никол приветстваха новия зимен сезон.

Най-добрият зимен курорт у нас - Банско откри новия зимен сезон с доста въодушевление, музика и снежни игри с атрактивни награди. 27-годишният софиянец Диян Василев завоюва чисто ново Аudi A3 в емблематичната игра „ Ловци на съкровища ”. Късметлията съумя да изрови отдолу под снега на Бъндеришка поляна сандък №17, в който беше скрита огромната премия – чисто нов първокласен автомобил.

„ Не мога да допускам. Това в действителност ли се случва на мен ”, развълнува се младият зъботехник, който единствено преди два дни отпразнувал рождения си ден. Той получи ключа от колата с фойерверки на сцената от бранд мениджъра на Audi за България Лъчезар Георгиев. Щастливият притежател на колата се изправи в борба против над 400 други запалянковци, които се състезаваха в „ Ловци на съкровища ”. Общо уредниците раздадоха 28 награди, скрити в ковчежета под снега.  Сред тях имаше 5 сребърни кюлчета „ Глаголица ” от Fibank, 5 таблета от А1, както и сезонна карта за ски оборудванията в Банско от „ Юлен ”. Перлата на Пирин – хотел „ Кемпински Гранд Арена Банско ” зарадва ловците на съкровища с три награди – уикенд в хотела, ваучер за двама в СПА центъра и вечеря в ресторант „ Коме Прима ”.

Уикенди за двама в хотел „ Стражите ” и в хотел „ Мура ”, обезпечени от “Балкан Холидейз ” зарадваха други двама притежатели на сандъчета. Шестима състезатели изровиха отдолу под снега бутилки алено вино, обезпечени от Domaine Boyar. От Maxsport подариха три ваучера за извършване на покупки в бутиковата верига за спортна екипировка, а Български национален комитет (българска политическ осигуриха на един от ловците на съкровища 3 литра вино Attitude Pascal Jolivet. Луксозен дамски шал от висококачествени естествени материали от Jermandre отиде в ръцете на различен играч, който призна на сцената на Бъндеришка поляна, че няма самообладание да подари красивия аксесоар на приятелката си.

Злато в лифта

В играта „ Открий злато в лифта ” наградени бяха над 100 души. На път към снежните скатове един щастливец откри златна монета, обезпечена от Първа капиталова банка (Fibank). Други 100 късметлии получиха коктейли от специфичния бар на Fibank до сцената на Бъндеришка поляна. В играта с награди се включиха и Maxsport, които бяха подготвили зимни аксесоари за 10 късметлии.

Да се състезаваш в тима на ски звезда

Известната игра „ Влез в тима на първенеца ” тази година изправи 30 скиори в съревнование за най-хубаво време при втурване по писта „ Алберто Томба ”. Състезателите бяха разграничени в два тима, водени от звездни капитани. Тимовете на ски легендата Марк Жирардели и шампионката Мария Киркова демонстрираха забележителни скиорски умения. Сред феновете най-бърз в надпреварата беше Владимир Попов, който получи сезонна карта за ски оборудванията в Банско от „ Юлен ”. Марк Жирардели сложи най-хубаво време, следван точно от Попов, а трета измежду финалистите стана Мария Киркова.

Масово втурване на ски звездите и децата от ски клуб „ Юлен ” публично сложи началото на новия сезон в курорта, а зрелищна заря в ярки цветове оцвети небето над Бъндеришка поляна.

Музика и танци

Настроението на Бъндеришка поляна не стихна през целия ден. Музикалната част бе напълно в ръцете на Гери Никол, която получи мощна поддръжка от почитателите си в планината. Снеговалежът не спря гостите на курорта да пеят дружно с хитовата певица, която държа адреналина висок до дъно. В програмата се включиха също и балет „ Нова ”, диджей Sprite, както и най-усмихнатият водещ Део.

Вкусни гозби и обилна заря

От планината празненството се придвижи в центъра на града, където се организира формалната гала по откриването на зимния сезон с концерт, обилна заря и Коледен базар. Гвоздеят на програмата беше Ути Бъчваров, който сготви величествен бански суджук за всички гости. Вино и 10 златни монети от Fibank зарадваха банскалии и гостите на курорта по време на програмата в центъра на града.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР