Златната Станка, както заслужено наричат Станка Златева, вече гони 40-така.

...
Златната Станка, както заслужено наричат Станка Златева, вече гони 40-така.
Коментари Харесай

Златната Станка Златева изплака: Искам семейство и деца, но мъжете не гледат на мен като на жена!

Златната Станка, както справедливо назовават Станка Златева, към този момент гони 40-така. Тя прекъсна кариерата си в битката още през 2016-та година, а от този момент се изявява като треньор в Сливен, където основа и собствен клуб. Станка признава, че работата й носи благополучие и задоволство, а животът й е спокоен, като се изключи едно...

Шампионката ни не крие това, което й липсва, а точно - към този момент обезверено желае да сътвори свое семейство и изключително да има деца, само че не й се получава. Просто мъжете не гледали на нея по този метод, което първоначално я учудвало, само че в този момент към този момент я терзае.

" Странно е в действителност. Отдавна се въртя като в някакъв изцяло обаян кръг и изплъзване няма. Всички мъже, които се завъртат около мен, ме гледат с почит, демонстрират почитание, само че до такава степен. Никой не ме гледа като жена, не желае да опознае душата на Станка Златева, а се вълнува единствено от облика, който познава от медиите. Знам ли, може би не ми е писано ", разсъждава Златева.

Въпреки това тя е безапелационна, че няма да прави опити да се трансформира, да се вкарва в шаблонни облици, да трансформира визията си и прочие. Защото държи в случай че в миналото се събере с мъж, само че той да обича и цени действителния й облик, а не нещо, което е скалъпила от " обезсърчение ".
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР