Златната ръкавица, нежната сила на българския бокс - Станимира Петрова

...
Златната ръкавица, нежната сила на българския бокс - Станимира Петрова
Коментари Харесай

Златното момиче на българския бокс спасява бездомни животни

Златната ръкавица, нежната мощ на българския бокс - Станимира Петрова е следващата звезда, която ще поддържа тазгодишното издание на M&B за избавление на бездомните животни. Световната и европейска шампионка застана пред обектива на страхотния фотограф  AJ Petkov , с цел да показа продуктите, които дизайнерът Маринела Димитрова от Белгия е подготвила за благотворителния базар, месец преди настъпването на Рождество Христово.



По традиция, към този момент четвърта година, варненската гримьорка, която живее в Антверпен дава средства от продажбите на своите продукти за четириногите бездомници от България.



" Животът ми е отдаден на идеята да оказвам помощ на тези същества на планетата, които биват захвърлени и изоставени. Имам две деца. Възпитавам ги да бъдат съпричастни към тежката орис на хора и животни. Не всички имат шанса да се разсънят в топло легло ", разяснява за Petel.bg, Димитрова.



Гримьор на Станимира за сесията бе Слави Стоянов.

Станимира Петрова пък се включи в акцията изцяло безплатно, добавя Маринела. Както и предходната година, базарът стартира през октомври. Керамичните чаши по план на M&B и Daniel Doyen се продават посредством фейсбук страницата   https://www.facebook.com/mandbstyle/  на персонално известие .

Цената на всяка чаша е 13 лева



Всички събрани средства ще бъдат още веднъж предоставени за закупуване на лекарства, храни и ваксини на приемници за четириногите в страната. Маринела Димитрова благодари на всички участници в акцията, както и на своите сегашни и бъдещи клиенти, които поддържат идеята й.  Еко чанта за ежедневни покупки - 20 лева





 

*публикация

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР