Златната медалистка от Европейските игри в Минск Ивет Горанова сподели,

...
Златната медалистка от Европейските игри в Минск Ивет Горанова сподели,
Коментари Харесай

`Златната` Ивет Горанова: Не приемам среброто за успех

Златната медалистка от Европейските игри в Минск Ивет Горанова показа, че е отпътувала за Беларус с една единствена цел - купата, тъй като среброто и бронзът не я удовлетворяват. 
 Ивет Горанова ни носи трето злато от Минск
" Отидох да печеля, тъй като всякога и на международното, и на европейското все малко не ми доближаваше да играя край. Сега обаче бях на 100% подготвена и стимулирана да се сбия за него.

Винаги задачата ми е златото. Когато печеля сребърен или бронзов, не съм толкоз задоволена. Разбира се, веселя се, само че има нещо, което не ти доближава и не си задоволително благополучен.

За момент си помислих, че може и да не взема златото, тъй като нямаше доста време. Оставаха 30-40 секунди, само че при нас до последната секунда нищо не се знае, обръщат се мачовете безусловно в последната секунда.

Не изгубих вяра, незабавно смених тактиката и започнах да мисля по какъв начин да обърна мача. Знам й слабите места на украинката и направих всичко по силите си да обърна резултата.

Сега ще създадем постоянна подготовка и доста лагери. Имаме всеки месец по 2-3 Премиер лиги, които носят точки за олимпиадата. Всяко едно от тези надпревари ми е значимо и на всяко ще виждам да се показва чудесно, с цел да натрупвам точки ", сподели Горанова.

Каратистката бе посрещната със сладолед при завръщането си в България.

" Знаят, че доста обичам сладолед и след събаряне на килограми постоянно хапвам. Не е разрешено, доста е калоричен ”, сподели с усмивка 19-годишната Ивет пред медиите на летище " София ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР