Златна сватба вдигна единствената дъщеря на оперния ни гигант Никола

...
Златна сватба вдигна единствената дъщеря на оперния ни гигант Никола
Коментари Харесай

Златна сватба за дъщерята на Никола Гюзелев

Златна женитба подвигна единствената щерка на оперния ни колос Никола Гюзелев - Адриана. Красавицата сподели заветното "да " на обичания си Доб Василев на изтънчено празненство в събота в заведение в покрайнините на София.

Влюбените проведоха за себе си и гостите си същинска златна женитба, като тематиката, определена от младоженците, бе злато, перли и бяло. Въпреки че на женитба по традиция единствено булката се облича в бяло, майката на Адриана - именитата балерина Анна Мария-Гюзелева, бе с бели претекстове на празничната си рокля и сияеше до щастливата си щерка.

Освен майката на Ади в бяло грееха съвсем всички от приятелите на младоженците, в това число и някои от дамите, както и оркестърът, който радваше гостите по време на вечерната част на сватбата.

Булката смени две рокли, като се врече на обичания си в бяло и златно, а за вечерната част на купона бе избрала златист тоалет от две елементи - златен топ и бледозлатиста пола. Букетът й също бе строго по сватбената тематика - снежнобели орхидеи със златисти орнаменти. Съпругът й пък се врече във безконечна честност в снежнобял костюм.

Актьори като Даниел Цочев, реализатори като националната певица Смиляна Захариева, която зарадва младоженците с разтърсващи родопски песни, кулинари, италиански и родни другари на фамилията изпълниха масите под фенерите в сватбената нощ. Въпреки че на тържеството имаше национални песни, Адриана решила сватбата да е издържана в по-изискан и американски жанр - младоженците се врекоха под арка, украсена с цветя, и даже размениха брачни обети пред очевидците по чуждоземен бит.

Ади и Доб разрязаха и тематична торта в златно, украсена с бронзови цветя, а през това време шаферките на Адриана снимаха специфичните гривни, които красивата младоженка им бе избрала. Златни извивки с красиви перли и цветя красяха ръцете на всяка една от помощничките на булката по време на дългия брачен ден.

"Носете ги с обич и мемоари ", пожела на приятелките си младата брачна половинка. Адриана от години е дружно с обичания си, като двамата не стопират да обикалят из обожаваната от Ади и починалия й татко Италия. Детето на операта, както приятелите назовават красивата Адриана, неотдавна се прочу и като кулинарен блогър и даже провежда тематична вечеря с куверти, готова персонално от нея, на италианска тематика, написа България Днес.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР