Златна сватба вдигна единствената дъщеря на оперния гигант Никола Гюзелев–Адриана.

...
Златна сватба вдигна единствената дъщеря на оперния гигант Никола Гюзелев–Адриана.
Коментари Харесай

Златна сватба за дъщерята на Никола Гюзелев

Златна женитба подвигна единствената щерка на оперния колос Никола Гюзелев–Адриана. Красавицата сподели заветното „ Да” на обичания си Доб Василев на изтънчено празненство в събота в София.

Влюбените проведоха същинска златна женитба в злато, перли и бяло. Въпреки че на женитба по традиция единствено булката би трябвало да бъде в бяло, майката на Адриана – балерината Анна-Мария Гюзелева бе с бели претекстове на празничната си рокля и сияеше до щастливата си щерка.

Освен майката на Ади, в бяло грееха и приятелите на младоженците, в това число някои от дамите, както и оркестърът, който забавляваше гостите по време на събитието.

Булката смени рокли, като се врече на младоженеца в бяло и златно, а за вечерната част на купона бе избрала златист тоалет от две елементи – златен звук и бледозлатиста пола.

Букетът й също бе строго по сватбената тематика – снежнобели орхидеи със златисти орнаменти. Съпругът й пък се врече във безконечна честност в снежнобял костюм, написа „ България днес”.

Двойката отпразнува сватбата си с национални песни, изпълнени от националната певица Смиляна Захариева. След венчавката Ади и Доб разрязаха и тематична торта в златно с бронзови цветя, а в това време шаферките снимаха специфичните златни гривни с перли, които младоженката бе избрала.

„ Носете ги с обич и спомени”, пожела на приятелките си младата брачна половинка. Адриана от години е дружно с обичания си, като не стопират да обикалят света и да посещават обожаваната от Гюзелев Италия.

Детето на операта, както приятелите назовават красивата Адриана, неотдавна се прочу като кулинарен блогър и даже провежда тематична вечеря с куверти на италианска тема. Преди години Адриана бе и консултант на евродепутата Андрей Ковачев, а по-късно стана вицепрезидент на фондацията на името на татко си Никола Гюзелев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР