Златка Райкова стана лице (или з@дница?!) на продукт против в@гинална

...
Златка Райкова стана лице (или з@дница?!) на продукт против в@гинална
Коментари Харесай

Тя ни лъжеше с години: Златка Райкова пари няма, живее ден за ден!

Златка Райкова стана лице (или з@дница?!) на артикул срещу в@гинална миризма. Е, то бива, то може, само че чак до такава степен да падне, не бяхме очаквали. Злати обаче го направи. За жълти стотинки. А че е за жълти стотинки стана ясно от обстоятелството, че изтри рекламата прекомерно бързо - поради подигравките на хората в нета.

Всички я погнаха и питаха до такава степен ли се е докарала, питаха я дали в действителност й мирише " сливата ", както и по какъв начин Карен понася това " благоухание "... и още, и още... Райкова мигновено изтри поста си, което подсигурява, че не е взела положителни пари за него, другояче да са я вързали с договорни връзки.

Защо описваме това - ами, тъй като балонът се спука и стана ясно, че Златка не е богата, а живее ден за ден. Друго доказателство ли желаете?! Ами за какво не вземем поради дрешките, сякаш маркови, които тя си разпродава за без пари?! Диор, Армани и прочие най-често ги продава за стотина лв., а те и на битака ще са по-скъпи, въпреки и ментета.

Вместо да подари на някое дете в потребност люлката на второто си бебе Каренчо, Златка и нея я изтъргува за 180 лв., а дейната гимнастика я продаде за 50 лв.. 50 лв.?! Нали беше доста богата, до тях ли опря?!

Истината е, че богати не са и родителите на Карен Хачатрян, както се носеше мълва. Парите ги вади главно той, само че не са му сигурни и един път може да има, а след това да настане суша. Затова и Златито продава ли продава " марковите " си ментета.

Инфо: Уикенд

Тагове: Карен Хачатрян Златка Райкова Каренчо маркови дрехи ментета
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР