Златка Райкова ще смени и Карен Хатчатрян с друг. В

...
Златка Райкова ще смени и Карен Хатчатрян с друг. В
Коментари Харесай

Дните им заедно са преброени! Златка бие шута на Карен, защото той не е богат

Златка Райкова ще смени и Карен Хатчатрян с различен. В това са уверени всичките им познати, тъй като арменецът в действителност не е толкоз богат и показва изкуствено богат метод на живот.

За Карен се знае единствено, че се занимава с някакъв бизнес, само че не е ясно какъв. Има клюки, че той прави по някоя спекулация, изкарва доста пари и след това нищо. Затова кара автомобил на лизинг и има значително заеми.

Всички към арменеца са уверени, че Златка ще му бие шута още щом разбере, че този мъж не е паралия. Тя към този момент се напари с „ сиромаси “ и не желала и да чува за такива повече.

Неотдавна Мис Плеймейт 2007 разкри, че е издържала Благой Георгиев, до момента в който са били дружно. Преди това пък изкара 5 години с ММА боеца Георги Валентинов, който не изкарва големи пари.

Засега с Карен е друго, само че по всичко наподобява, че е единствено краткотрайно. Щом се появи ново бебе на хоризонта и разноските скочат, Златка ще разбере, че и той не е паралия и ще го натири, предвиждат хора от светските среди.

Припомняме, че неотдавна Златка и Карен се сгодиха и следва женитба. Не е ясно кой ще заплати за нея, само че по това може да се разбере дали арменецът е в положение да устоя половинката си или е въздух под налягане, както се приказва интензивно.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР