Златка Райкова съобщи официално в Instagram, че е бременна с

...
Златка Райкова съобщи официално в Instagram, че е бременна с
Коментари Харесай

Официално! Златка Райкова е бременна, показа се чисто гола от Малдивите

Златка Райкова заяви публично в Instagram, че е бременна с второто си дете. Плеймейтката, която е на сантиментално странствуване на Малдивите, дълго време криеше новината в загадка, само че е видно от фотото, че е в много напреднала бременност.

Виж още: Паднал ангел: Tattstoner прекали за следващ път, упрекнаха я в седемте смъртни гряха

" Очакваме рожба и всичко беше планувано и чакано. Не бъдете тъжни за нас. Скоро ще бъдем четирима ", написа Златка към фотото, на което театралничи изцяло гола. Таткото показа, че е извънредно благополучен и са нямали самообладание да споделят с всички за новината.

Моментално заваляха честитки, а измежду първите пожелания бяха тези на Светлана Гущерова, Ася Капчикова, Валери Йорданова, Бориса Тютюнджиева и други.

Виж още: Звезди, които живеят в същински покои! Eто ги сараите на БГ богаташите

Полът на бебето не е явен още, само че наподобява, че Златка и Карен ще си имат пролетно детенце. Припомняме, че двамата се сгодиха по-рано през годината, до момента в който бяха на Миконос. Малко преди този момент Златка мина през много неприятна обществена разлъка с таткото на Благой-младши, а връзката ѝ с Карен стартира съвсем незабавно.

Виж още: Три нощни заведения, в които желаеме да заведем Мъск, в случай че пристигна в дивия Северозапад 

Бившият на Златка също преодоля бързо разпада на връзката. Благой Георгиев се ожени за по-млада от него мацка, за която се приказва, че е много богата. Носят се клюки, че Полина била също бременна към този момент, само че на този стадий новината не е доказана. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР