Златка Райкова отново ще сменя превозоното средство. Тя обяви, че

...
Златка Райкова отново ще сменя превозоното средство. Тя обяви, че
Коментари Харесай

Златка Райкова пак сменя колата

Златка Райкова още веднъж ще сменя превозоното средство. Тя разгласи, че продава остарелия си джип, тъй като желае по-нов модел. Плеймейтката и мъжът ѝ Карен Хачатрян карат разнообразни коли през няколко месеца, като избират първокласните марки с цена над 200 000 лв..
Мургавият аременец още няма 30 години, само че се хвали със забележителен автопарк. Не е несъмнено от кое място разполага с толкоз средства, защото не е известно да работи нещо. Някои подозират, че продължава да се занимава с „ черно тото ”. Навремето Карен бил обещаващ тенисист, само че от Българската федарация му наложили  доживотна възбрана за спорт и парична санкция. През 2020 година дружно с брат му Юрий са били упрекнати в уговаряне на изхода на тенис мачове и след това - приети за отговорни. Така e завършила спортната кариерата на Хачатрян, който най-вероятно и до през днешния ден се занимава с незаконни действия.

Златка и Карен са дружно от година и половина. Тя забременя единствено два месеца след запознанството им и малко след раздялата с някогашния си мъж Благой Георгиев – Джизъса. С него не стигнаха до брак, въпреки че имат наследник – 4-годишния Благойчо. В предишното Райкова е била сгодена и за ММА боеца Георги Валентинов, само че той също не съумя да я води до олтара.

Тази година русокоската чукна 38 и очевидно е решила, че е време да стане сериозна жена и да се омъжи публично. Освен това, актуалният ѝ съпруг  разполага с финансови средства и на Райкова към този момент не ѝ се постанова да бъхти от заран до вечер. Говори се, че арменецът идва от богата фамилия, която също подкрепя високия му стандарт на живот. Родителите му обаче не харесвали Златка и даже не участвали на сватбата им, тъй че нищо чудно финансовото кранче на младото семейство скоро да секне.

Плеймейтката нееднократно се е оплаквала, че по време на връзката си с Благо тя го е издържала . По думите ѝ той бил закъсал съществено в веществен проект и надали не просел пари от нея. Откакто приключи „ кариерата ” си на сексуален модел, Златка завъртя онлайн магазин за облекла и печели задоволително. Джизъса обаче споделя, че също е доста добре финансово и може да се грижи за всичките си 4 деца, които са от 3 разнообразни дами.

След раздялата със Златка някогашният футболист се ожени за красивата Полина Спасова, само че година по-късно се разведоха. Брюнетката изчака да завърши присъединяване му в „ Сървайвър ”, с цел да му заяви, че желае да се разделят. Благо обаче не страда дълго и се залюби с дъщерята на Ванко 1 – Ивана.

През това време Райкова не си губи времето и забременя от новия си сътрудник Карен. Втората ѝ бременността стана причина за бързия ѝ годеж с мургавия арменец, който е с десетина година по-млад от нея. Той ѝ предложи брак предходната есен по време на отмора остров Миконос.

Според осведомени Карен не таял изключително топли усеща към Благо и не пропущал опция да му се подиграва.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР