Златка Райкова още не се е омъжила и вече започна

...
Златка Райкова още не се е омъжила и вече започна
Коментари Харесай

Русата Златка кръшка с брата на Борис Дали

Златка Райкова още не се е омъжила и към този момент стартира да кръшка. Изкусителката е изневерила на годеника си Георги Валентинов зад кулисите на шоуто Като две капки вода. Обектът на нейната пристрастеност бил братът на Борис Дали – Велислав Делибалтов.

Плейбоят, по който Злати от дълго време си падала, бил в публиката на шоуто седмица преди полуфинала. Той бил в агитката на Константин, с който са другари от години. Златка незабавно го фиксирала, а след живото предаване почнала намерено да флиртува с него. Велислав пък от своя страна постъпил като джентълмен и отвърнал на демонстрираната от дамата благосклонност със съответното внимание.

В последна сметка всичко приключило с доста пристрастеност непосредствено зад сцената. Хората от екипа се пробвали да са дискретни, само че нямало по какъв начин да не чуят пъшкането, което отеквало в едно от закътаните места зад кулисите.

Според познати на Златка, тя в никакъв случай не е желала да се омъжва за ММА-боеца Георги, за който се сгоди на сцената на предаването. Била приела предлагането му, направено преди броени седмици, само за персонална реклама и с цел да не изпада в неуместна обстановка, като откаже. Всъщност от дълго време гледала настрана и си разрешавала да кръшка на Валентинов с всевъзможни хора и на всевъзможни места.

Държала на връзката с боеца единствено тъй като й било комфортно да има гадже с огромни мускули, което да я пази, в случай че се наложи. Всъщност обаче нямала изключително желание да става примерна брачна половинка, камо ли да ражда и възпитава деца.

По информация на Уикенд, 32-годишният Велислав също има сякаш сериозна връзка с брюнетка на име Ива, която за разлика от Златка няма нищо изкуствено по себе си. Въпреки това обаче към брата на Борис Дали да се носи цялостен рой ухажорки, от чието внимание той постоянно се възползва, когато приятелката му не е наоколо.

Говори се, че хубавата Ива била фаворитка на бащата на Велислав, който надали ще останал удивен, в случай че разбере, че връзката на сина му с нея е застрашена от жена с репутацията на Златка. Не е ясно и по какъв начин ще реагира излъганият избраник Георги, когато разбере, че обичаната му го мами и то на обществени места пред очите на всички.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР