Златка Райкова направи обратен завой към русото.Преди броени часове половинката

...
Златка Райкова направи обратен завой към русото.Преди броени часове половинката
Коментари Харесай

Златка Райкова се върна към русото

Златка Райкова направи противоположен завой към русото.

Преди броени часове половинката на Благой Георгиев пусна фотоси в Инстаграм профила си, на които се вижда, че е трансформирала тъмната коса, добавяйки много по-светли отенъци. Плеймейтката, която е към този момент в напреднала бременност, се е снимала с фризьора си.

Роклята ѝ с принт на змийска кожа, който е един от най-актуалните за сезона, изцяло синхронизира със светлите нотки в косите ѝ. А към един от фрагментите в обществената мрежа хубавицата е написала:

"Е това вършат хормоните с мен ".

Не сме сигурни дали е поради хормоните, или поради Благой, само че за всички е ясно, че беше единствено въпрос на време Райкова да се върне към русото.

Близки до двойката настояват, че Георгиев не желал Златка да минава в тима на брюнетките, тъй като по този начин му приличала на някогашната му възлюбена Есмер Юмерова.

Екс футболистът и "русата Златка ", както е известна Райкова, чакат бебе през септември. То ще е първото за плеймейтката и четвърто за Благой, който има две деца - момиче и момче, от някогашната си другарка Христина и едно момченце от някогашната си брачна половинка Есемр Юмерова.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР