Златка Райкова намери нов, добре зареден банкомат в лицето на

...
Златка Райкова намери нов, добре зареден банкомат в лицето на
Коментари Харесай

Разкритие на HotArena! Русата Златка се похвали на приятелки: Благой ми е само временна играчка!

Златка Райкова откри нов, добре зареден банкомат в лицето на Благой Георгиев.

Шавливата плеймейтка се възползвала от слабите ангели на Джизъса и без никакви проблеми го вкарала в леглото си. Това се случва малко откакто ММА боецът Георги Найденов й би шута, а мотивът бе следващата невярност на Райкова. По време на шоуто „ Като две капки вода “, в което Георги падна на колене пред обичаната си и пред цяла България й предложи брак, Златка се загаджи с брата на Борис Дали, с който имаше къса креватна случка. Именно тогава Валентинов решил, че е по-добре да скъса с палавницата, в която бил влюбен - страсти надалеч от русата главица на Златка.

Въпреки че Благой Георгиев е доста надалеч от визиите на Райкова за сериозна  връзка, в този момент тя се е закачила за него и чака на хоризонта да се появи нещо по-подходящо. Пред приятелки Златка споделяла, че ще употребява понижението, до момента в който  Джизъса е пристрастен по нея да се възползва оптимално от парите му, дочу HotArena.

„ Не ме притегля даже физически, само че ще си поиграя известно време и с него “, заливала се от смях плеймейтката. В началото даже се срамувала да признае, че двамата са двойка и упорствала да се крият. Издъниха се обаче по време на почивката си в един от топхотелите на СПА курорта Велинград. По-късно бяха видяни и по родното Черноморие в компанията на другари.

Колко време ще продължи тази псевдо идилия следва да забележим и то напълно скоро, шушукат всемирски  клюкари, осведомени с нрава на меркантилната Злати. В последните седмици Джизъса се е изръсил много солено за обичаната си, пилеейки обилно парите си. Изненадвал я с най-различни дарове, кой от кой по-скъпи. Още занапред възнамерявал да я заведе по Коледа на сантиментална отмора на Малдивите. Ако дотогава тя не му бие шута, несъмнено!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР