Златка Райкова, която придоби сериозен опит в „Капките“, сега го

...
Златка Райкова, която придоби сериозен опит в „Капките“, сега го
Коментари Харесай

Русата Златка с дебют като певица, цепи микрофона по морето

Златка Райкова, която закупи сериозен опит в „ Капките “, в този момент го ползва на процедура. В Слънчев бряг се състоя блестящият дебют на Злати.

Пред повече от 3000 индивида аудитория плеймейтката се изцепи и направи им скри шапката. Засега Злати няма лично парче и пя няколко кавъри на няколко международни шлагера от клубния електронен род.

Като топ мацка, която има опит с позирането, Златка блесна с еротични танци и изрязано и впито костюмче, което наблягаше греховните й форми. Сред гостите, които я гледаха бяха Жени Калканджиева, Христо Сираков и Нора Недкова.

Калканджиева се появи с цел да види до каква степен е стигнало някогашното й протеже, тъй като преди доста години Райкова отново държеше микрофона. Златка се подвизаваше в триото „ Голди 3 “. Проектът бе на Жени,м която реши да конкурира „ Пайнер “, само че до триумф по този начин и не се стигна, тъй като плеймейтката реши да печели популярност по различен начин-с естествена хубост, с цици твърди като камък, с дупе по кориците на мъжки списания. И съумя!, написа „ България през днешния ден “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР