Златка Райкова и Карен Хачатрян са сгодени от миналото лято,

...
Златка Райкова и Карен Хачатрян са сгодени от миналото лято,
Коментари Харесай

Златка Райкова изчатка: Няма да се омъжа за Карен!

Златка Райкова и Карен Хачатрян са сгодени от предишното лято, когато той й предложи брак в Гърция, а тя сподели " Да ". Двамата имат и своя общ правоприемник Карен - младши, а плеймейтката изръшка цяла Италия, до момента в който се снабди с мечтаната булчинска рокля.

Вече всички нямат самообладание да станат очевидци на " огромното събитие ", когато Златито нещо изчатка и сподели - " Не! ". Нямало да се омъжи за Хачатрян. Невероятно е, ненадейно, само че е реалност.

" Няма да се омъжа за Карен за нищо на света ", разгласи Райкова, само че преди околните й да изпаднат в потрес, посочи - няма да се омъжи за него по времето на ретроградния Меркурий. След него на драго сърце...

Златка се оказа извънредно суеверна и е уверена, че по време на назадничав Меркурий не трябва да се взимат значими решения, камо ли да се подхваща толкоз забележителна стъпка като брак.

" До 15 септември няма да върша нищо, от което да зависи бъдещето ми, тъй като до тогава Меркурий е назадничав. След 15-ти към този момент всичко си идва в релси и да, нямам самообладание да се врека във честност на Карен ", сподели русокоската, която към този момент интензивно приготвя тържеството, написа поканите за сватбата и редом с това отглежда двамата си малчугана - от Карен и от Благой Георгиев.

Тагове: Златка Райкова Карен Хачатрян благой георгиев Италия булчинска рокля сватба плеймейтка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР