Златка Райкова единствена отказа да пее по време на пресконференцията

...
Златка Райкова единствена отказа да пее по време на пресконференцията
Коментари Харесай

Русата Златка-издънка №1 в Капките

Златка Райкова единствена отхвърли да пее по време на конференцията за началото на новия сезон на „ Като две капки вода”. Хитовото шоу за имитатори се връща в ефира на Нова на 26 януари, а с изключение на Русата Златка в него ще вземат присъединяване Софи Маринова, Славин Славчев, Иван Юруков, Марги Хранова и още трима известни, които към този момент продуцентите държат в загадка. Въпреки че изпитва съществени усложнения с британския, Софи Маринова изкара съвсем цялото парче на Селин Дион от кино лентата „ Титаник”, а Славин се превъплъти изобретателно в Лили Иванова и запя „ Искам те”.



Райкова обаче изрично отхвърли да пее като сътрудниците си, макар настояването на публицистите. В първото предаване тя ще би трябвало да се трансформира в Михаела Филева и освен да извиси глас, само че и да танцува. Плеймейтката призна, че сходно на Софка изпитва терзание и от песните, които ще би трябвало да извършва на британски. Така за всички стана ясно, че тя ще е новобранецът този сезон, сходно на Джуджи през 2015 година.

Въпреки, че не може да пее, има компликации с британския и танците, красивата и доста елегантна Златка е безспорно удар в десетката за продуцента Маги Халваджиян. Тя подсигурява рейтинг както измежду мъжката, по този начин и женска публика и несъмнено ще бъде една от най-обсъжданите участници в Капките.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР