Златка Райкова е поредната бременна плеймейтка, а в света на

...
Златка Райкова е поредната бременна плеймейтка, а в света на
Коментари Харесай

Малдивска закуска за бременни: Златка Райкова не пази линия и изглежда по-добре от всякога

Златка Райкова е следващата бременна плеймейтка, а в света на тези мацки нещата се случват бързо и на часа. Подобно на Джулката, която се раздели с Илиян Найденов, по този начин и Златка бързичко се обвърза, сгоди и забременя, откакто мина през грозна обществена разлъка с Благой Георгиев. Е, той направи същото, само че за момента не чака още един правоприемник.

Виж още: Нова връзка, остарели мемоари! Десита сподели - още не е прежалила Денис Теофиков

В началото на декември Златка и Карен се отдадоха на предколедно странствуване до Малдивите. Никой обаче не очакваше плеймейтката да заяви, че чака второто си детенце. Култовата русокоска сервира новината изцяло гола в Instagram, а честитките и лайковете завялаха мигновено.

Виж още: Къде си ти? Vogue класира най-честните зодии: от най-хубавите до най-лошите 

Очевидно е, че Райкова е освен в топ въодушевление, само че и в чудесно здраве, тъй като може да пътува на такива огромни дистанции бременна. Съдейки по коремчето, Райкова и Карен са запазили тайната много време, а бебчето ще се появи напролет. 

На Малдивите пък Злати се е отдала на цялостно самодоволство и си похапва от всичко, което пожелае. Е, евентуално е лимитирала морските блага, тъй като нормално не се предлагат на бременни, само че пък закуските са богати и питателни, гледайки фотото, което Карен показа в Instagram.

Виж още: Коледа по американски: Дени от Един за различен сподели в каква приказка живее 

Припомняме, че двамата се сгодиха по-рано през годината, до момента в който бяха на Миконос. Малко преди този момент Златка се раздели с таткото на Благой-младши, а връзката ѝ с Карен стартира незабавно.

Бившият на Златка също преодоля бързо разпада на връзката. Джизъса се ожени за по-млада от него мацка, за която се приказва, че е много богата. Носят се клюки, че Полина била също бременна към този момент, само че на този стадий новината не е доказана. 

Виж още: Джаферович последва образеца на Мира! Отвори вратите на жилището си в центъра на София 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР