Златка Райкова е горда майка на момченце от месец и

...
Златка Райкова е горда майка на момченце от месец и
Коментари Харесай

Златка Райкова си върна формата само месец след раждането

Златка Райкова е горда майка на момченце от месец и към този момент без терзания споделя фотоси, на които театралничи с наследника си. Красавицата обаче очевидно е суеверна, тъй като на нито един от фотосите, които тя или половинката и баща не бебето Благой Георгиев качват онлайн, не се вижда личицето на момченцето.
View this post on Instagram
A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova) on Oct 28, 2019 at 9:16am PDT
Злати обаче решително театралничи с бебешката количка, като усещане прави освен насладата, изписана на лицето на плеймейтката, само че и съвършената физическа форма, в която е тя. Русата Златка наподобява по този начин като че ли не е раждала - слаба и без помен от стомах.
View this post on Instagram
Старите обичаи повеляват,че е потребно да се пристяга корема след раждане.Аз започнах още първите дни, само че с по-модерната версия- Mama Kit. Коланът освен спомага за понижаване на корема, а и на проблематичните зони като талия и паласки. Много съм удовлетворена от поснигнатия резултат! Благодаря на @maskateertm /@maskateer.bulgaria

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova) on Oct 25, 2019 at 1:03am PDT
Каква е тайната на топ фигурата? Широк колан за пристягане както разкри самата тя.

" Старите обичаи повеляват, че е потребно да се пристяга корема след раждане. Аз започнах още първите дни. Коланът оказва помощ за понижаване на корема и проблемите зони, като талия и паласки. Много съм удовлетворена от постигнатия резултат ", написа секси мамчето под един от фотосите си в “Инстаграм”.

woman.bg

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР