Златка Райкова е бременна с първото си дете, но упорито

...
Златка Райкова е бременна с първото си дете, но упорито
Коментари Харесай

Суеверия тресат бременната Златка Райкова! Плеймейтката крие, че е заченала, за да предпази бебето си от зли очи

Златка Райкова е бременна с първото си дете, само че настойчиво отхвърля този факт. Едрогърдата плеймейтка споделила щастливата вест единствено с най-близките си, а пред останалите и дума не обелва по въпроса, дочу HotArena. Макар че към този момент е в четвърти-пети месец, тя продължава да разгласява остарели свои фотоси в инстаграм и да крие корема си. Запознати издават, че риалити звездата се опасява от уроки и по тази причина е толкоз потайна по отношение на деликатното си положение.

Райкова от много време била суеверна и извършавала всевъзможни ритуали за предотвратяване от несгоди. Тя се страхувала, че неприятни очи ще навредят на развиващия се живот в утробата й. Притеснявала се най-много от някогашните на мъжа си Благой Георгиев, тъй като вярвала, че с нечистите си намерения към нея ще й основат проблеми. „ Това са злобни и завистливи дами! Мразят ме поради връзката ми, беснеят, че тях Благо ги заряза и избра мен ”, обяснявала Златка пред приятелки. Някогашният футболен национал и обичаната му 

споделиха, че са подготвени за правоприемник

още по време на присъединяване си в шоуто „ Биг Брадър: Мост Уонтед ”. Плеймейтката нямаше самообладание да забременее от Джизъса и не щеш ли копнежите й се трансфораха в действителност. В началото на годината опитите за забременяване на двойката се увенчали с триумф, само че вместо да разгласи новината в общественото пространство, Златка избра да резервира безмълвие.
Още щом видяла позитивния тест за бременност, еротичната моделка се разтресла от суеверия и терзания – дали ще задържи плода, дали бременността й ще премине умерено и бебето ще се роди крепко. Благо, който към този момент има 3 деца от две разнообразни дами, се опитвал да я успокои, само че безрезултатно.
Говори се, че някогашната брачна половинка на Джизъса – Есмер Омерова, научила за актуалната му връзка от „ доброжелатели ” и 

още повече се озлобила

към него. Тя забранила на футболиста достъп до 2-годишния им наследник Елай, а хлапето към този момент даже не питало за баща си. С днешна дата рускинята излиза с боксьора Макс Давидов, който се грижи като роден татко за момченцето. 
Отлично осведомени източници настояват, че Есмер упорствала детето да се обръща към новия й мъж с „ тате ” и изцяло отрязала Благой. След развода футболистът няколко пъти опитвал да се свърже с нея, само че тя блокирала телефонния му номер и отказвала каквато и да било форма на контакт. 
Джизъса има и две по-големи деца от гимнастичката Христина Виатнова - Йоана и Давид. По време на взаимното им общуване плейбоят съвсем не се прибирал вкъщи и обикалял нощни заведения, а през леглото му минали стотици знайни и незнайни хубавици. Когато дългокраката прелест се опитвала да му желае пояснение, той ставал нападателен и няколко пъти се случвало да й протяга ръка, издават осведомени с връзките им. Разстроена, Витанова взела дефинитивно решение да натири футболиста. Търпението й не било безгранично, а всичко, което й предизвикал Благой, по този начин й не съумяла да елементарни. До ден сегашен брюнетката изпитва мощна злост и поддържа контакт с него единствено поради децата. 

П оследната „ огромна обич ” 

на Георгиев е плеймейтката Златка Райкова, която е бременна с четвъртото му дете. Убедена, че някогашните на Благо й мислят злото, тя взела бързи ограничения за предотвратяване от уроки. Вързала си червен конец на лявата ръка, сдобила се и със специфичен талисман за шанс, който си купила от известна столична гадателка. За него броила 400 лв., само че не съжалявала за изхарчените пари. „ Негативната сила на зложелателките може да ми аргументи огромни беди. Трябва да се защитя по най-хубавия метод! ”, безапелационна била Райкова.
От половин година Джизъса и актуалната му половинка живеят на фамилни начала в апартамент чартърен в столичния квартал „ Бояна ”. Съседи на риалити звездите шушукат, че двамата спят до обяд и не излизат от у дома преди 14 часа. След като Благой приключи футболната си кариера, финансовото му състояние не е цветущо, само че с големия си хонорар от „ Биг Брадър ” и други странични действия той съумява да поддържа почти порядъчен стандарт на живот. Златка пък се изявява като дизайнерка и продава облекла в онлайн магазина си, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР