Златка Райкова е болна, при това сериозно от патологична ревност

...
Златка Райкова е болна, при това сериозно от патологична ревност
Коментари Харесай

Болната от ревност Златка стяга сватба

Златка Райкова е болна, освен това съществено от патологична ревнивост и се нуждае от лекуване. Ужасяващото й положение лъсна още с влизането в къщата на Биг Брадър, само че през вчерашния ден някогашната Мис Плеймейт удари дъното, като одобри насериозно мюзикъла, който съквартирантите би трябвало да изиграят. По традиция, която бе нарушена във „ ВИП Брадър” всеки сезон съквартирантите се трансформират в артисти и режисьори на собствен филм. „ Малката Джулка” стана нарицателно за Джулиана Гани предходната година, а този път сюжетът се върти към Джизъса.



По сюжет той е женен за героинята на Емануела и това накара Златка още веднъж да изпадне в бяс от ревнивост. Тя обаче не вижда казуса в себе си, а вини Благой за налудничавите си показа. Въпреки обясненията на съквартирантите, че става дума за фиктивен сюжет и никой от тях не се вживява чак толкоз в играта, Златка не спря да фучи и истерясва с обяснението, че не желае „ никой да се подиграва с любовта й”.

Зрителите са шокирани от държанието й.„ Това момиче живее в някакъв филм. Ако продължава по този начин най-после, ще й би трябвало посещаване в профилирана клиника”, написа Виолина Спасова. „ Джизъса при Слави разправя,че разкарал чеченката щот била ревностна...ам таа Злата никак не е. От бодил та на глог”, разяснява Мирослав Минчев.
Как ще се развие връзката сред двамата следва да забележим, въпреки че Златка твърди, че двамата стягат женитба. Това ще е първи брак за нея, само че дали ще стигнат до олтара при очевидното й психическо положение, остава единствено да гадаем.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР