Златка Райкова чака втората си рожба от приятеля си Карен

...
Златка Райкова чака втората си рожба от приятеля си Карен
Коментари Харесай

Златка и Карен качили по 10 кила заради бебето

Златка Райкова чака втората си рожба от приятеля си Карен Хачатрян и както наподобява - към този момент и двамата нямат самообладание да пристигна заветния миг и появяването му на бял свят. Междувременно обаче, се оказа, че освен плеймейтката натрупа килограми около бременността си.

От самата нея неотдавна излиза наяве, че и тя, и таткото към този момент са качили по 11 кг от горната страна върху снагата си, като бъдещата майка може да се " похвали " и с по този начин омразния на всички дами целулит. Става ясно, несъмнено, че незабавно след раждането тя незабавно минава на непоколебим режим и стартира ударни тренировки. Към тях очевидно ще се причисли и Карен.

 undefined

 undefined

От онлайн диалога, който Златка организира с почитателите си в профила си излиза наяве още, че тя прави всичко допустимо, с цел да предотврати отрицателните последици от бременността по кожата на тялото си, само че безрезултатно. Затова пък към този момент е подготвена с решението на казуса.

Вече са ясни и първите покупки на двойката за бебето - количка, легло и люлка, които не се съмняваме, че са скъпи, маркови и доста съвременни.

 undefined

 undefined

Наскоро Райкова показа в мрежата, че нощем спи мъчно поради корема си, само че незабавно получи похвали от почитателите си: " Прекрасна си Злати!!! Пожелавам ти леко раждане и бързо възобновяване ".

Припомняме, че за 37-годишната Златка Райкова това ще е второ раждане след Благой Георгиев-младши.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР