Златка и Благой, които доскоро обикаляха плажовете на българското Черноморие,

...
Златка и Благой, които доскоро обикаляха плажовете на българското Черноморие,
Коментари Харесай

Златка Райкова замени българското Черноморие с гръцки остров

Златка и Благой, които до неотдавна обикаляха плажовете на българското Черноморие, започвайки с Обзор през Бургас и завършвайки в Созопол, в този момент взеха решение да заменят родната земя с една от обичаните си дестинации - Гърция.

Преди няколко часа Райкова показа фотография в формалната си Истаграм страница, на която театралничи до басейн, а зад нея се вижда една от красивите планини на о-в Тасос, покрита с гори от средиземноморски калабрийски бор, кипарис и кедър, с които се слави мястото.

Бившата плеймейтка към този момент не крие бременното си коремче на фрагментите, както правеше първоначално, и в този момент даже го акцентира с позата си, застанала отстрани.

За жаркия ден на острова, тя е избрала жълт цялостен бански, върху който е облякла свободна плажна туника в бял цвят с паднало рамо, сламена шапка и слънчеви очила.

Почитателите на Райкова не пропуснаха да ѝ пожелаят лека бременност в мненията, както и да слагат редица емотикони под формата на сърце. Една от последователките ѝ, която към този момент има опит с майчинството даже насочи съвет към нея:

"Наслаждавай се още малко на свободата си, бебето ще изисква доста грижи, в случай че някой не ти оказва помощ ", написа тя.

Златка и Благой, които оповестиха годежа си в края на предходната година, чакат първото си дете дружно. Наскоро някогашният футболист разгласи, че не възнамеряват женитба, най-малко до момента в който не мине раждането на детето, което се чака в края на месец септември. Това ще бъде първа рожба за Райкова и четвърта за Георгиев, който има други 3 деца от предходни свои връзки.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР