Златка Димитрова все налита на мъже със семейства - първо

...
Златка Димитрова все налита на мъже със семейства - първо
Коментари Харесай

Златка ли развали семейството на фитнес инструктора Кирил?

Златка Димитрова все налита на мъже със фамилии - първо разведе бащата на детето си Миро, в този момент и Кирил Танев.

Очевидно моделката има уязвимост към обвързани мъже, защото всичките й съществени връзки са все с такива.

Публична загадка е, че тя е повода за развода на предприемача Мирослав - бащата на сина й.

Двамата имаха седемгодишна връзка преди да се разделят дефинитивно тази пролет.

Те даже изгубиха първото си дете, когато моделката беше бременна в седмия месец, само че съумяха да се оправят с ужаса и въпреки всичко да станат родители, напомнят от Галерия.

Въпреки изказванията на Димитрова, че раждането на сина им ги е сплотило, в последна сметка връзката им не устоя.

Още предходната година те се разделиха и даже имаха връзки с други хора. Златка се върна при майка си в Бургас и стартира спекулация с локалния плейбой Галин Гочев. Те даже демонстрираха любовта си с общи фотоси, само че единствено след няколко месеца скъсаха.

Именно тогава Димитрова се върна при Миро и двамата се пробваха да възобновят връзката си, най-много в името на сина си. Това обаче не се получи и в последна сметка плеймейтката се прибра дефинитивно при майка си в Бургас, където стартира спекулация с Кирил Танев.

Който, също като Миро, е бил привързан и даже има щерка от предходната си половинка. Това е повода двамата да не обявяват връзката си, която, съгласно осведомени, датира от юни тази година. Влюбените даже неотдавна посетиха дружно Милано. Очевидната й фикс идея да скапва фамилии обаче несъмнено не се нрави на почитателите.

"И отново женен мъж, и отново с дете! Тц, тц, тц! ", "Чудех се не се ли тревожи, че Миро ще и вземе детето и то безусловно законно след тия нейни връзки. Но в този момент считам, че Миро просто не желае да я чува, вижда, даже да си спомня за Златка и това, че имат дете. ", "Кирил след две години няма да си спомня за Златка ", безапелационни са онлайн потребителите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР