Златка Димитрова вече няма как да скрие раздялата с бащата

...
Златка Димитрова вече няма как да скрие раздялата с бащата
Коментари Харесай

Окончателно! Златка Димитрова би шута на Миро! Заби по- млад и по- богат! СНИМКИ:


Златка Димитрова към този момент няма по какъв начин да скрие раздялата с бащата на детето си – Мирослав, защото най- намерено показва връзката с новия мъж в живота си.

През последните месеци плеймейтката се е прибрала в родния Бургас дружно със сина си. обаче очевидно не си е губила времето да страда по някогашния си Миро, а е съумяла да забие един от най- оборотните ергени в морския град.

Новият на плеймейтката се споделя Галин Гочев и е от заможна бургаска фамилия. Той е много по- млад от Мирослав и несъмнено в много по- добра физическа форма. През последните месеци той не стопира да пуска захаросани фотоси със Златка Димитрова в обществените мрежи.
Златка Димитрова с новото си гадже Галин Гочев
Междувременно, плеймейтката настойчиво отхвърля да разяснява персоналния си живот от началото на година. Но от завоалираните й пояснения, с които се пробва да избегне директния отговор на въпроса дали е разграничена с Мирослав, излиза наяве, че фактически не са дружно.

Наскоро Златка разгласява фотография в обществените мрежи, на която буйно прегръща незнаен мъж, които явно не е Миро.

Връзката на Златка Димитрова и Мирослав в никакъв случай не е била умерено и безоблачна. Бизнесменът по този начин и не се разведе с първата си брачна половинка от боязън да не му прибере парите и имуществото. Така или другояче, финансите на Миро доста намалели поради неуспеха на бизнеса му с лавандула. Което мощно влошило ситуацията в фамилния дом. Накрая нервите на Златка не издържали. Грабнала детето и се прибрала при майка си в Бургас.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР