Златка Димитрова слезе насилствено от лъскавия си джип Мерцедес за

...
Златка Димитрова слезе насилствено от лъскавия си джип Мерцедес за
Коментари Харесай

Миро си взе джипа от Златка

Златка Димитрова слезе принудително от лъскавия си джип Мерцедес за над 120 бона и остана без кола.

Бащата на сина ѝ Мирослав Недков си е прибрал автомобила при започване на май, когато е схванал за новия ѝ ухажор Галин Гочев, написа Таблоид.

Обявената за Майка на 2016 година плеймейтка единствено за ден останала без превоз, само че новото ѝ гадже бързо ѝ дал ключовете от неговия Рейндж Роувър. В момента бургазлийката шпори по морските улици точно с него.

С Недев силиконовата хубавица живя 6 години на фамилни начала и го подари със наследник в края на 2016 г, само че идилията им не търпя дълго и към коледните празници на 2017 година Миро я прокуди от вкъщи си в столичния квартал Банкя. Димитрова се върна в родния Бургас, като дълго отхвърляше за раздялата с бащата на сина си.

Тя споделяше в обществените мрежи единствено свои фотоси и на никое място не присъстваше обичаният ѝ. Въпреки раздялата, двамата са поддържали прилични връзки поради наследника им, а Миро давал великодушна прехрана.

Отделно предприемача я остави да употребява джипа, който ѝ подари – финален модел Мерцедес. Идилията обаче секна преди 2 месеца, когато схванал, че към този момент някогашната му има спекулация с плейбоя от бургаското село Гудово Галин Гочев.

Бесният едрогабаритен Миро бързо запалил колата си и дошъл в Бургас да търси сметка на Черната Златка. Той не ѝ дал прошка, че си развява байрака по млади мъже, вместо да гледа сина им. Ядосан, си взел автомобилното украшение, което ѝ подари единствено преди година.

„ Имаш си ново гадже, той да ти даде кола”, заслужено отсякъл той. Джипът бе единственото, което остана на плеймейтката от връзката ѝ с богаташа, който съгласно слуховете има известни финансови усложнения, само че никога не може да мине за безпаричен.

Бургазлийката въпреки всичко сама призна, че има връзка с автомонтьора и притежател на автомивка Галин, като подели кадър, на който се прегръща с новия си обичан. Той е в тил, само че е видно, че това не е бащата на детето ѝ. Автомонтьорът пък добави няколко общи фотоси, с цел да няма подозрения, че са дружно.

Както Таблоид писа в предходния си брой, новият на Златка има дете от предходна връзка, а когато се е срещнал с брюнетката, е имал връзки с нейната колежка - плеймейтка Глория Аенска.

Той се разделил с нея поради Златка Димитрова. Последната към този момент е срещнала сина си Миро с новия си другар и самоуверено вози детето в джипа на любовника си. Според слуховете, двамата дори живеят дружно в обща квартира в Бургас.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР