Златка Димитрова се е превърнала в истински боди билдър. Откакто

...
Златка Димитрова се е превърнала в истински боди билдър. Откакто
Коментари Харесай

Крие ли Златка Димитрова бременно коремче?

Златка Димитрова се е трансформирала в същински боди билдър. Откакто стартира връзката й с фитнес инструктора Кирил Танев, Злати не излиза от фитнеса. Тя вае мускулесто тяло, бицепси и плоско коремче. Ама не напълно! Факт е, че на множеството й фотоси в обществената мрежа плеймейтката показва съвършена форма и безпрепятствено коремче. Но на инцидентните снимки Злати наподобява много по-различно.

Моделката очевидно има издут стомах, а почитатели незабавно заподозряха, че е бременна. Злати, второ ли очакваш?! “, „ Малкият Миро май ще става батко “, „ Бременна ли си “, гласят мненията под една от фотосите й.

Според осведомени моделката не чака бебе, а просто има проблем. „ След раждането на дребния Миро, коремчето на Злати по този начин и не може да се прибере. Влияние оказа предходната бременност, когато загуби бебето в 7-ия месец “, описват нейни близки. Оттогава Черната Златка упражнявала в залата неуморно, само че по този начин и не съумяла да прибере корема, написа paparak.bg.

Hotnews. bg опита да откри издайническата фотография, само че тя към този момент не съществува в профирите на някогашната брадърка. Има обаче и други фотоси, на които коремчето й ясно проличава.

фотография:инстаграм златка димитрова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР