Златка Димитрова продължава да крие новата си любов, въпреки че

...
Златка Димитрова продължава да крие новата си любов, въпреки че
Коментари Харесай

Златка показа мъжа до себе си

Златка Димитрова продължава да крие новата си обич , макар че твърди, че е по-влюбена от всеки път. Тя не дава никакви детайлности за гаджето си - като възраст, име и така нататък В телевизионно изявление плеймейтката разкри, че откакто няколко пъти претърпя провал в връзките си с мъжете, в това число и с тези с бащата на детето й, е решила за пази цялостна секретност.

Пред Нова телевезия тогава Злати изясни, че най-накрая се усеща щастлива, а предходният й К. Тенев я задушавал. Даде да се разбере обаче, че този път няма да бърза с оповестението на детайлности за гаджето. Тя въпреки всичко реши да покаже фотография на мъжа до нея след молба на почитателите й.


Изкусителката показа фотография на нея и мъж. Ала индивидът до Димитрова е скрил лицето си със шапка. С просто око обаче се вижда, че става дума за дете и това сигурно е синът на плеймейтката-Миро-младши. Формата на главата и дребните уши издават, че под хапката се крие хлапе, майчински прегърнато от брюнетката. Тя постоянно е споделяла, че той си остава най-важният мъж в живота й и това няма по какъв начин да се промени. И по този начин още веднъж не стана ясно кой е индивидът, завладял сърцето на Черната Златка и има ли изобщо подобен.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР