Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, е решила да спестява

...
Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, е решила да спестява
Коментари Харесай

Черната Златка цепи стотинката, няма да повярвате за какво спестява

Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, е решила да икономисва и безусловно цепи стотинката на две, споделят незнайни източници от обкръжението на плеймейтката.

Говори се, че хубавицата с съвършено тяло е почнала нови бизнес инициативи за да спести повече пари и да натрупа капитал, а повода е повече от хубава. Оказа се, че Златка мечтае да изпрати сина си Мирослав в чужбина, където да продължи образованието си и да има прекрасен живот без ограничения.

Затова секси брюнетката е пуснала лична линия от бански костюми, като цените на продуктите не са по никакъв начин скромни. Наскоро Димитрова стартира и заплатен курс от тренировки за намаляване в домашни условия, който е на цена от 79 лева За да бъде оптимално спестовна, Златка която сега прекарва дните си на "Каваци ", е отказала и визитите във фитнес залата.

Самата тя споделя, че от 5 месеца тренира само вкъщи, освен това с леки тежести и че тези тренировки са ѝ изцяло задоволителни, защото разполага с задоволително положително съоръжение.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР