Златка Димитрова изригна вчера вечер срещу ромите, като ги нарече

...
Златка Димитрова изригна вчера вечер срещу ромите, като ги нарече
Коментари Харесай

Шок! Златка Димитрова-фен на Хитлер

Златка Димитрова изригна през вчерашния ден вечер против ромите, като ги назова „ ненужни”, „ пасмина” и разгласи, че са лишени от мозък, видя единствено Hotnews.bg. Повод за гнева й стана рома Гилберт, който пусна скандално видео с обиди към българите. Вместо да го порицае, майка му го отбрани, като съобщи, че синът й се е разболял от тормоз на българи. Думите й накараха Златка Димитрова да тъгува за времето на чичкото с мустаците.



И въпреки че в началото не назова името му- а точно Адолф Хитлер, за неразбралите пусна фотография на водача на Третия райх в типична поза-нацистки привет. Почитателите й обаче не утвърдиха рекламата на фашизма и бързо Димитрова изтри свадите си думи и фотоси, само че не съумя да изпревари Hotnews.bg, който ви ги дава без редакторска интервенция. Държим да уточним, че сме изрично срещу изказаното от плеймейтката мнение за Хитлер-един от най-известните всеобщи убийци в историята, а по този начин също и от възгледите й за ромите.



Не считаме, че социална персона като Димитрова, на която симпатизираме поради нейната спонтанност, може да си разрешава обиди към което и да е малцинство, както и прослава на фашизма.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР