Златка Димитрова бе принудена да остави лъскавия си джип "Мерцедес"

...
Златка Димитрова бе принудена да остави лъскавия си джип "Мерцедес"
Коментари Харесай

Миро си взе джипа от Златка, тя подкара колата на любовника си

Златка Димитрова бе принудена да остави лъскавия си джип "Мерцедес " за над 120 бона и остана без возило, написа "Таблоид ".

Бащата на сина ѝ Мирослав Недев си е прибрал автомобила при започване на май, когато е схванал за новия ѝ ухажор Галин Гочев.

Плеймейтката единствено за ден останала без превоз, само че новото ѝ гадже бързо ѝ дал ключовете от неговия "Рейндж Роувър ". В момента бургазлийката обикаля по морето точно с него.

С Миро силиконовата хубавица живя 6 години на фамилни начала и в края на 2016 година се снабдиха със наследник, само че идилията им не търпя дълго и към коледните празници на 2017 година Миро я прокуди от вкъщи си в столичния квартал "Банкя ". Димитрова се върна в родния Бургас, като дълго отхвърляше за раздялата с бащата на сина си. Тя споделяше в обществените мрежи единствено свои фотоси, на които на никое място не присъстваше обичаният ѝ. Въпреки раздялата, двамата са поддържали прилични връзки поради детето им, а Миро давал великодушна прехрана.

Освен това предприемачът я остави да употребява джипа, който ѝ подари – финален модел "Мерцедес ". Това обаче траяло малко - допреди 2 месеца, когато Миро схванал, че към този момент някогашната му има спекулация с гларуса от бургаското село Гудово Галин Гочев.

Бесният Миро бързо запалил колата си и дошъл в Бургас да търси сметка на Черната Златка. Той не ѝ дал прошка, че си развява байрака по млади мъже, вместо да гледа сина им. Ядосан, си взел автомобилното украшение, което ѝ подарил единствено преди година. "Имаш си ново гадже, той да ти даде кола ", заслужено отсякъл той. Джипът бе единственото, което остана на плеймейтката от връзката ѝ с богаташа, който съгласно слуховете има известни финансови усложнения, само че никога не може да мине за безпаричен.

Бургазлийката въпреки всичко сама призна, че има връзка с автомонтьора и притежател на автомивка Галин, като показа кадър, на който се прегръща с новия си обичан. Той е в тил, само че е видно, че това не е бащата на детето ѝ. Автомонтьорът пък добави няколко общи фотоси, с цел да няма подозрения, че са дружно.

Новият на Златка има дете от предходна връзка, а когато се е срещнал с брюнетката, е имал връзки с нейната колежка - плеймейтка Глория Аенска. Той се разделил с нея поради Златка Димитрова. Последната към този момент е срещнала сина си Миро с новия си другар и самоуверено вози детето в джипа на любовника си. Според слуховете, двамата дори живеят дружно в обща квартира в Бургас.

Novini.bg пишат, че в редакцията им се обадила жена, която се показала за доста добра другарка на Мирослав Недев. Тя пожела да изкаже своето мнение по тематиката: "Не е правилно, че Миро е изгонил Златка. Тя сама реши да си тръгне. Колата, която кара Златка сега, също е на Миро. Той ѝ я даде, с цел да вози детето им ", споделя дамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР