Златимир Йочев се научи от първа ръка да внимава какво

...
Златимир Йочев се научи от първа ръка да внимава какво
Коментари Харесай

Жените водещи посякоха Златимир Йочев в ефир

Златимир Йочев се научи от първа ръка да внимава какво приказва този четвъртък, откакто към него на канапето на „ Тази заран “ по bTV седнаха единствено дами. Опитите му да се пошегува с тях като в същото време им направи комплимент удариха на камък, а дамите го смъмриха и накараха да се научи да си мери приказките.

Още от началото водещият се усети, че в тази обстановка шегите ще са за негова сметка и се опита да се държи общително. Но има ли толкоз дами в близост, никой мъж не е в сигурност, отбелязва Шоу Блиц.

„ Женско царство, женско празненство! Аз на този хубав декор мога да си почивам, вие си говорете “, това разгласи удовлетворен от себе си Златимир Йочев.

„ Благодаря, че ни назова декор “, засече го на мига колежката му Мария Цънцарова. Златимир се чудеше по какъв начин да се оправдае, че е направил комплимент, че „ фонът “ е хубав, като единствено се закопа в допълнение. „ Знаех си, че би трябвало да си измервам приказките “, въздъхна водещият, осъзнавайки, че каквото и да каже в тази обстановка, ще бъде употребявано против него.

Спортната журналистка Станимира Атанасова пък съобщи, че обстановката на канапето припомня за „ Ергенът “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР