Златимир направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи, но срамът

...
Златимир направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи, но срамът
Коментари Харесай

Бургаската нарколегенда Злати се изложи, краде женски дрехи в мол „Галерия“

Златимир направил цялостни признания и върнал откраднатите движимости, само че срамът остава

Бургаската нарколегенда Златимир Златев се изложи като кифладжия, откакто го арестуваха за кражба на женски облекла от два кифленски магазина в мол „ Галерия “. 44-годишният воин от ъндърграунда първо влезнал в „ HM ” и си прибрал три дамски чанти и два комплекта спортни облекла за 273.95 лева, след това се насочил към „ Бершка “ и взел дамско кожено яке за 109 лева

Служители от Второ Районно ръководство – Бургас взаимно със чиновници от Пето Районно ръководство – Бургас са го задържали след обширен обзор на камерите в региона и в комерсиалния център. А приятелите на 44-годишния престъпно проявени осъждан бургазлия, който на 29 януари вършал из мол „ Галерия “, не могат да повярват, че е блъснал дъното чак толкоз, тъй като не са го виждали с другарка и считат, че или са за него, или ще прави подарък на родственик.

Златимир направил цялостни признания и върнал откраднатите движимости, само че срамът остава. Работата по изцяло документиране на незаконната му активност продължава.

Флагман.бг напомня, че Златимир Златев е прочут рецидивист. Последно той влезе в престъпните летописи със серия от обири в жк „ Лазур “ и жк „ Изгрев “ през декември 2021 година За да бъде задържан обаче, чиновници от Пето, Четвърто и Първо районно управление (на МВР) се наложило да работят взаимно.

Криминално проявеният и осъждан мъж е бил закопчан поради кражба от магазин в бл. 88 на жк „ Лазур “. От там той отмъкнал два скъпи парфюма. Няколко дни по-късно пък лишил чантата на 60-годишен мъж, в която имало към 300 лева, ключ за автомобил и дебитна карта. С последната плячка Златимир се „ почерпил “, като осъществил няколко непозволени онлайн транзакции в размер на 180 лева

В началото на октомври 2020 година той бе задържан за доста по-тежка демонстрация, оказа се наркоготвач. Тогава служители на реда, пред очите на десетки минувачи, създали обиск на мъжа и разкрили у него към 1 грам метамфетамин. Проверка вкъщи му обаче демонстрирала същинското естество на закононарушението тогава.

В жилището му на ул. „ Апостол Карамитев “ ченгетата разкрили голям брой прекурсорни материали и уреди за производството на опиати. Освен тях, в една от стаите униформените се натъкнали и на шише с към 400 грама транспарантна течност, която пък реагирала при полевия тест на пико.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР