“Златен мед при настинка и грип – антибиотик от природната

...
“Златен мед при настинка и грип – антибиотик от природната
Коментари Харесай

Комбинацията от куркума с мед бори настинката за 3 дни

“Златен мед ” при простуда и грип – антибиотик от естествената аптека.

Много от вас към този момент имат прочут опит с куркумата. Тя се употребява като фалшификация, само че и за приготвянето на златно мляко, което е идеално за ставите и гръбначния дирек.

Комбинацията от куркума с мед е скъпо естествено лекарство.

Това естествено лекарство има мощно противовъзпалително деяние, което освен унищожава болестотворните бактерии, само че и подтиква естествените защитни сили на организма.

За разлика от синтетичните антибиотици, това лекарство няма неподходящо влияние върху чревната микрофлора. Напротив, потреблението на куркума и мед доста усъвършенства храносмилането и усилва интензивността на потребната флора в червата.

В обичайна медицина това е постоянно употребявано средство за лекуване на настинки. Ето за какво, при първите признаци на болестта, незабавно пригответе тази лечебна примес, наречена „ златен мед “, посредством разбъркване на куркума на прахуляк и мед.

Рецепта за златен мед при грип:
При първите признаци на простуда незабавно пригответе сместа, която се употребява в продължение на 3 дни. Към 100 г мед прибавете 1 супена лъжица куркума на прахуляк, разбъркайте добре и съхранявайте в стъклен съд. За по-добро асимилиране на куркумата, прибавете половин чаена лъжичка кокосово или друго масло и щипка черен пипер.

Употреба
Ден 1: на всеки 2 часа по половин чаена лъжичка
Ден 2: на всеки 3 часа по половин чаена лъжичка
Ден 3: 3 пъти дневно по половин чаена лъжичка

Вижте още: Здравословна напитка за намаляване с джинджифил и канела

Сместа би трябвало да се разтопи постепенно в устата, до момента в който се разтвори изцяло. Обикновено след 3 дни настинката изчезва и тялото стартира да се възвръща.

Тази примес може да се употребява при сложно лекуване на респираторни болести, като се употребява по 1 чаена лъжичка 3 пъти дневно в продължение на цяла седмица. Може да се прибавя към топло мляко или чай.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР